You are not connected. Please login or register

Leírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Leírás      Empty Leírás on Szomb. Feb. 23, 2019 2:10 pm

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Tűzbástya


A településről:
Egykoron a tűz családjainak székhelyéül szolgáló település volt, most viszont egy nyugodtabb hangulatú kisváros teli munkásemberekkel és a tűz hagyományait őrző vénekkel és fiatalokkal egyaránt. Meglehet, nevét a múltbéli népekről kapta, semmi sem tudta bizonyítani, hogy a történetek valósak lennének, tekintve, hogy az eredettörténetek szerint a tűz népei Dél-Keletnek eredtek, ellentétben a Tűzbástya a legnyugatibb ponton fekszik. Egyesek szerint a lenyugvó naphoz való közelség vonzotta ide a régmúlt embereit. Akárhogyan is történt, annyi biztos csupán, hogy a Tűzbástya jó népe azóta gondozza az erdőszélt a part mentén, amióta az eszüket tudják, megszámlálhatatlan generációkra visszamenőleg.
A Tűzbástya felépítésében sokakat emlékeztet a Halásztoronyra, ám fontos különbség, hogy míg az északi torony a királyság rendfenntartói akaratából épült meg, függetlenül a halászvárostól, addig a Tűzbástya mindig is itt állt, az egykor csak faluméretű mai várossal együtt. A torony képzi a település legmagasabb pontját, továbbá ekörül alakult ki a díszes főtér is a város északi pontján. Keletre a kapuk találhatóak az őrséggel és a kézműves műhelyekkel. Délen földek terülnek el, melyeket a lakosok gondoznak. Nyugatra hatalmas víztest övezi a várost, ahová kikövezett út vezet le a városból.

Környezete:
Minden oldalról fenyőerdő övezi, déli részről azonban egy folyó torkolata ajánl természetes akadályt. Egy ösvény vezet ki az erdőkből a keleti részen, ahol a fák ritkásabban állnak. Az erdőn belül északra egy remete él, aki erdészettel foglalkozik, s csak néhanapján látogat el a közelebbi városba, ám gyakrabban teszi meg a hosszabb utat a keletre fekvő tanyabokorra. Délre, a folyón túl sűrű fenyőerdő áll a bámészkodók elébe.

Hősök csarnoka:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, s hírnévre tettek szert.

Kitaszítottak:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, ám hírhedt tetteik miatt soha nem látják őket szívesen.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.