You are not connected. Please login or register

Leírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Leírás      Empty Leírás on Csüt. Feb. 28, 2019 6:18 pm

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Villám ormok

A településről:
Bár nem egy egybefüggő településről van szó, az itt lakó emberek tudomást vesznek a környező telephelyekről, s büszkén vallják meg rokonságukat. A völgyekben és fennsíkokon egyszerű épületekben - sátrakban és apró kunyhókban -, illetve barlangokban laknak itt emberek, akik szívesen tudják magukat közel az egekhez, ahonnan az általuk mélyen tisztelt villámok származnak.
Apró számokban találhatóak közösségek ezen a területen, melyek aligha érik el olykor a húsz főt. Legfőképpen birkatenyésztéssel foglalkoznak, továbbá szőlő-, répa- és gyöngyszittyó termesztéssel is. Ez utóbbi egy ritka és egzotikus növényféle, mely kizárólag az itteni ormok magasságában él meg, s szokatlan, mohás kinézete ellenére is finom leveseket, főzelékeket készítenek belőle.
Elterjedt hagyomány ezen a területen, hogy önkéntesek olykor fellépnek a Villámkertbe. Itt a villámlások gyakoriak, s erősek. Azok az emberek, akik ide belépnek, a villámokba vetik hitüket, s várnak, meditálva. A villámok vagy nem jönnek, megkímélve a jövevényt, a hiedelem szerint vendégként kezelve őket, vagy lecsapnak. Ha a csapás nem talál, a jövevény a villámok kiválasztottja. Ha pedig talál, a hiedelmek szerint a bátor önkéntesre áldozatként tekintenek, melyet a villámok az egyensúly érdekében vettek magukhoz, titkos indokból.


Környezete:
Az Északi Hegységről beszélve nem meglepő, hogy Nadiya legmagasabb csúcsai találhatók itt. Havas ormok és fennsíkok, völgyek találhatók itt, amerre csak a szem ellát. Napos oldalain a hegységnek gyakran zöldellő fűvel és mohával is találkozni, köztük akár gyöngyszittyóval is.


Hősök csarnoka:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, s hírnévre tettek szert.

Kitaszítottak:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, ám hírhedt tetteik miatt soha nem látják őket szívesen.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.