You are not connected. Please login or register

Leírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Leírás      Empty Leírás on Kedd Feb. 26, 2019 4:33 am

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Magánytanya

A településről:
Magánytanya neve egy egyszerű tényből ered, miszerint egyetlen pár lakja. Legalábbis ez sokáig így volt, évtizedekig, hogy pontosak legyünk. Ma már a lakók száma eléri a hármat, néhai napokon az ötöt is. Egyetlen maradandó lakosa van azonban, ő pedig egy idős hölgy, aki már kenyerének utolsó falatjainál jár, átlépve a hatvan éves kort, férjét pedig csupán egypár éve veszítette el a túlvilág hívásának. Ez a nő Nadiya egyik legidősebb embere, s egyben talán az egyik legismertebbje is, tekintve, hogy apró tanyácskája a térképeken szerepel annak ellenére, milyen kicsi. Ez azonban téves képet fest jelentőségéről. Éves termelése vetekszik a legtöbb tanyáéval és egy-két faluéval, mely a jó minőségű földnek és a magánvállalkozás sikerének tudható be. Bérmunkások érkeznek ide havi munkára, akik puszta szeretetükből segítenek az idős hölgynek mindennapos munkájában, természetesen méltányos fizetésért is cserébe. Ez üzemelteti mai napig is eme települést.
Marhák és szárnyasok kisebb száma tenyésztetik itt a termesztés mellett.
Legfőképpen búzát és burgonyát termelnek itt, ahogyan az Nadiya királyságban elterjedt. Magánytanya különlegességeinek egyike a káposzta, mely szerte Nadiya földjein a legízletesebb, nem is beszélve ritkaságáról. Másrészről híres teanövényeiről és finom termékei révén, mint például az itt termesztett marhák teje és a péksütemények, melyeket dedikált kereskedők szállítanak a helyszínről Nadiya minden szegletébe.
Sokra képes csupán egy ember, ám természetes, mindezeket vállalkozásán keresztül, más emberek segítségével egészíti ki annak a sikernek érdekében, mely miatt Magánytanya hírnevet szerezhetett egyáltalán.

Környezete:
Magánytanya környéke nem meglepően csöndes. A marhák és baromfik hangján kívül nem hallható semmi, talán a szelet leszámítva, mely a hegyek felől érkezik. Messzi, a földeken túl kezdődik az első fenyves, ám az utak és a tájkép észak felé teljesen tiszta. Dombos vidék ugyan, ám a lankákat leszámítva semmilyen természeti akadály nem található hatalmas kilométerszámokon belül.

Hősök csarnoka:
Olyan játékosok nevei, kik e térségen sokat tevékenykedtek, s hírnévre tettek szert.

Kitaszítottak:
Olyan játékosok nevei, kik e térségben sokat tevékenykedtek, ám hírhedt tetteik miatt soha nem látják őket szívesen.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.