Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

(SNPC) Szarvas Lovag

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1(SNPC) Szarvas Lovag Empty (SNPC) Szarvas Lovag Csüt. Jún. 27, 2019 12:17 am

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő

Név: Ismeretlen

Titulusok: Csodák Lovagja, Szarvas Lovag, Kalandorok Védőszentje

Nem: Nő

Születés dátuma: Ismeretlen

Frakció: Ismeretlen

Foglalkozás, munka: Ismeretlen

Kinézet: Pontos kinézete ismeretlen. Homlokából egy nagy, napfényben színt változtató, enyhén görbe kristályszarv nő ki. Magas, körülbelül 178 cm. Hosszú, hullámos barna haja van. Páncélja azt sugallja, hogy szép homokóra formája van.

Öltözék: Mestermunka szintű teljes páncélzatot visel. A páncélzat minden darabja fém és ismeretlen kristály ötvözet, ami miatt a vértezet fényes. Mellvértjén két mellforma van. Sisakja egész arcát fedi, viszont kristályszarvának egy lyukat hagyott rajta. Vállvértjeiről rövid, fehér láncok lógnak.

Háttértörténet: Ismeretlen

Fluxtest szint: Ismeretlen

Fluxtest affinitás: Ismeretlen

Ismert varázslatok: Ismeretlen

Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Bizonyos kalandorok állítása szerint a világ legjobb kardforgatója. A használt fegyvere egy kétkezes, kétélű kard, melyet csupán egy kézzel használ. A kard pengéjének aljától a közepéig három, méretben egyre csökkenő, lassan forgó, színt változtató kristály helyezkedik el.

Egyéb: A kalandorok céhében terjedt el a neve, de nem több, mint egy legenda. Néhány kalandornak megmentette az életét, s azon kalandorok terjesztették a szarvas lovag létezését. Ugyanezen kalandorok nevezték el a kalandorok védőszentjének. A szarvas lovag élete teljes rejtély, viszont a szemtanúk úgy tartják, hogy a halál kapuja előtt álló kalandorokat ment meg.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.