Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Magnolia Arna

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Magnolia Arna Empty Magnolia Arna Kedd Jún. 25, 2019 3:49 am

Magnolia ArnaNév: Magnolia Arna

Nem: Nő

Születés dátuma: 1077 December 20.

Frakció: Kalandorcéh

Foglalkozás, munka: Kalandor (farkasvadász)

Kinézet: Átlagos magasságú (167 cm), moderáltan izmos nő. Nagy combok, viszonylag széles vállak, melyek erős karokba nyúlnak át. Melle teljesen átlagos, feneke feszes, a sok edzésnek köszönhetően. Testét kisebb nagyobb vágások nyomai borítják. Rövid, fekete haja van, mely nagy orráig ér, középen elválaszta. Oldalt, s hátul teljesen rövid. Szemei átlagos méretűek, sötétbarna színűek. Szemöldöke jól tartott, átlagos vastagságú. Ajkai közepesen teltek. Arca kerekded.

Öltözék: Ruházatát Vanda királynőről másolja, melyet több-kisebb sikerrel végez. Egy meleg, de könnyű mozgást biztosító felsőt visel. A vajszínű felső középen szétnyitható, gombokkal biztosított. A karjai végén egy-egy szalag húzódik a föld felé, melyek díszítő elemként szolgálnak. Hátára az ökölharcművészet jelét varratta. A nadrág bő, mely kellő mozgóteret hagy. A fekete alsó tetején egy fehér bunda húzódik körbe. A nadrág a lábszáraihoz is biztosítva van. Eseménytelen napokon egyszerűbb ruhákban is látni, például otthonában, ahol egy kényelmes, barna nadrág s fehér felső, vagy éppen egy lazább dresszt is felvesz. Nyakában egy egyszerű  fehér kristályból készült telt kör medált hord, amit Juliától kapott. Ezen felül a kalandori rangját igazoló medál is mindig nyakában van. Ha udvarlót vár, díszesebb dresszt vesz fel, mely lábait hangsúlyozza ki, hasonlóan Natalia királynőhöz (olcsóbb anyagokból). Kalandok során általános ruházatának páncélozott változatát hordja, s ökölfegyverét is magához veszi.

Háttértörténet: Szerető családba született egy ex-kalandor faluban. Édesanyja a szülésbe belehalt, így özvegy édesapa nevelte. Apja a fizikai erőben hitt, melyet szeretett feleségének halála csak megerősített. Emiatt szinte férfiként nevelkedett, s már kiskorában kemény edzések elejébe nézett. 6 éves korától egészen 10 éves koráig csak apja segítéséről, s harcművészeti képzéséről szólt élete. Fát hordott, bárányokat felügyelt, majd ment a falu harcművészéhez, egy ex-kiképzőhöz, hogy megtanulja a Vanda-féle ökölharc művészetet. Arna elérte a 10 éves kort, s ekkor apja súlyosan megbetegedett. Egy héten keresztül szenvedett, melyet saját szemeivel követett. Édesapja utolsó pillanatait is végignézte, s alaposan fejébe véste utolsó kérését: “Soha ne hagyd abba az edzést, vagy megkérem Nadyunt hogy ő vágjon téged nyakon!”
Apja halála után az általa ismert szomszéd lányhoz, Juliához fordult, aki örökbe fogadta. Julia a kislány hiányzó nőies oldalát próbálta pótolni, kisebb-nagyobb sikerrel. Arna édesapja kérését szeme előtt tartva folytatta az edzést egész életében. Eltanult minden lehetséges dolgot mesterétől, s kellően erőssé vált, korához képest. Segített a falu körül, lassan gyűjtötte kis vagyonát, majd 16 évesen eldöntötte, hogy megfogja pénzét, s elmegy a fővárosba, Ulgardba, hogy kalandor legyen. Tarsolyában pénzével, erejével s Julia szeretetével elhagyta a falut. Utazása során sok emberrel ismerkedett meg, főképp kereskedőkkel, akiknek kocsijuknak javításában segédkezett. Erejét is próbára tette egy utazó banda, mely támadás során sok vágás érte, melyek mai napig hegekként jelentek meg. A fővárosba érve azonnal a kalandorokhoz csatlakozott, s kibérelte a város legolcsóbb szobáját, abból a kevés pénzéből, ami megmaradt neki. A kalandorok társaságába könnyen beolvadt, ugyanis sok harcmániás akadt. A könnyebb kalandok nem jelentettek számára nagy kihívást, így mindig a nagyobb munkákat bámulta. 18 évesen érte el a farkasvadász rangot, mely nagy öröm volt számára, de neki ez nem elég. Szeme előtt a kristályvadász címe lobogott, mely életének céljává vált.

Fluxtest szint: 1

Fluxtest affinitás: Tűz

Ismert varázslatok: Nincs 

Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Vanda-féle harcművészet s ökölfegyverek használója. Ha a küldetés megköveteli, használ íjat, dárdát is, de ezekkel nem bánik jól.

Egyéb: Személyisége a Vanda-féle ökölharc művészet filozófiájával megegyezik: “Az első ütés az utolsó.” Mindig megteszi az első lépést, ha alkalmat talál rá. Forrófejű, hirtelen haragú, hangos személyiség, aki minden kocsmárost megizzaszt, mikor betér az ajtajukon. Könnyen kelt jó hangulatot, viszont ugyanilyen könnyűséggel el is tudja rontani azt. Sokan kedvelik, de ugyanolyan sokan el is vetik. Segítőkész, melyet szintén mesterétől, harcművészetéből, s Vanda királynő iránti tiszteletéből tanult. Mély gondolatait csak igaz barátaival osztja meg, viszont ez ritka alkalom. Szinte sohasem beszél családjáról, viszont Juliát anyjaként említi. Bánatát munkájába, pontosabban a harcokba folytja. Nehézsége akad női oldalának kifejezésével, sok koncentrációt igényel, viszont ha sikerül neki, képes egy férfit félig-meddig elvarázsolni. Férfi ideálja egy igazi, erős harcos. Megveti a gyenge testű varázslókat, habár a hasznosságukat elismeri. Szeretne mágiát tanulni, viszont édesapja képe nem engedi.

2Magnolia Arna Empty Re: Magnolia Arna Kedd Jún. 25, 2019 3:51 am

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő

Karakter elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.