Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Alexandra Verdana

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Alexandra Verdana Empty Alexandra Verdana Szomb. Jún. 22, 2019 10:15 pm

Verdana Alexandra

Verdana Alexandra

Név: Alexandra Verdana
Nem:
Születési idő.: 1085.9.26.
Fluxtest affinitás: Víz
Fluxtest szint: 2
Frakció: Kalandorcéh
Foglalkozás,munka: Kalandor
 
Személyiség: Alexandra egy olyan személyiség, akinek nehéz a bizalmába kerülni. Kedves és megértő, de olykor hirtelen haragú tud lenni. Titokzatos és elkerüli a nagy tömeget. Szeret magára hivatkozni, és kedveli közeli barátai társaságát. Imádja az állatokat, főleg a macskákat ami lustaság formájában mutatkozik meg személyiségében. A természet és a művészet kedvelője, ha teheti, gyakran tesz hosszú sétákat, hogy elmerüljön magában. Előszeretettel hallgat zenét. Intelligens és humoros. Fiatal kora ellenére sok kalandori tapasztalattal rendelkezik. Gyakran nem veszik komolyan mivel fiatal, ez könnyen kihozza a sodrából.
 
Kinézet: Alexandra 172 cm magas és 65 kg. Átlagos kicsit izmosabb testalkatú lány, teltebb mellekkel és átlagon felüli fenékkel. Platina szőke, de kékre festi a haját. Fenékig érő haját kiengedi, középen elválasztva hordja. Szemöldöke vékonyabb amit szintén kékre színez. Szempillái nagyon dúsak. Szemei kék színűek és nagyok. Ajkai teltek, orra kicsi és vékony. Füleiben fülbevalókat hord. Kezei és lábai hosszúak és erősek. Bal combján egy 15 cm-es heg található amit 5 éves korában szerzett. Testére gyakran fest növényi eredetű festékekkel amik általában 1-2 hétig látszódnak.
 
Ruházat: Szabadidejében, amennyiben meleg van egy pántos fekete felsőben tartózkodik amit a hasrész felett levágott és egy fekete rövidnadrággal egészít ki. Lábára combig érő fehér zoknit húz és hosszú fehér köpenyt hord. Hideg időben ugyanennek meleg változatát viseli. Ha küldetésre megy, páncéljait és fegyverét is magához veszi, ami egy hatalmas kasza.

Háttértörténet: Alexandra egy koronás családba született, ahonnan 12 éves korában egy cseléddel együtt megszökött. Születése után nagy meglepetéseket okozott családjának, mivel nagyon különbözött a többi nemes gyerektől, ami miatt a családja szégyenkezett és meg akarták őt változatni, ez volt a fő oka amiért elszökött. 5 éves korában az anyja hagyta leesni a tetőről, azt remélve, hogy meghal. Ekkor szerezte combján lévő hegét, még több okot adva a szökésre. Szökése után Emos nevű cselédjével folytatta életét, messze az otthonától. Nem kellett sokat dolgozniuk, mivel elég nagy vagyont hoztak magukkal, de ők inkább a munka útját választották. Később egy küldetés során Emos meghalt, magára hagyva az akkor 14 éves Alexandrát, aki az eset után kisebb kalandokból élt meg, és a vagyon egy részéből egy kicsi, szép házat vett magának a céh közelében, ahol macskájával, Rew-el él.A hozzászólást Alexandra Verdana összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Jún. 22, 2019 11:04 pm-kor. (Reason for editing : Alexandra Verdana)

2Alexandra Verdana Empty Elfogadva Szomb. Jún. 22, 2019 11:06 pm

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő

Karakter elfogadva. Sok sikert Nadyun világában!

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.