Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Oriel

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Oriel          Empty Oriel Szomb. Ápr. 13, 2019 12:14 am

Oriel

Oriel

Név: Oriel
Nem: Férfi
Kor: 19
Születési idő: Ismeretlen, ténylegesen: 1081. December
Születési hely: Ismeretlen, valahol Nadiya déli részén, ténylegesen: Jorugfalva

Frakció: Független
Foglalkozás, munka: Zenész, énekes, táncos, színész
Készségek: Gyógynövénytan alapok, elsősegély, faragás, varrás

Fluxtest szint: 1.
Fluxtest affinitás: Ismeretlen
Ismert varázslatok: Nincs

Harci készségek: Fegyvertelen önvédelem

Szexualitás: Heteroszexuális

Kinézet
Alacsonyabb, 171 centiméteres, vékony alak. Bőre sápadt és ápolt, melyet igényel is a bőrtípusából adódó magasabb faggyútermelés miatt. Rendszeres utazáshoz és tánchoz szokott, erős és biztos, hosszú lábai vannak, ám felsőteste minden edzés híján, bár karcsú, izom nelkül harmatgyenge. Hosszú és keskeny karjai, ujjai és nyaka jól láthatóvá is teszik, hogy törékeny természetű.
Ovális fejalakját kiemelik csontos arcélei, melyen apró, hegyes orra, keskeny ajkai és égszínkék, mandulaformajú szemei találhatók. Természetesen halovány szőke haja kósza fürtökkel öleli körbe arcának vonalait, s java része felfogva, hajráfozva, vagy tűzve van, bubifrizurával egészítve ki fejének ovális alakját.
Hangja magas, képzett, éneklésben egy évtizednél is több tapasztalata van.
Haját - és munkáján kívül körmeit is - lilára festi, melyet különleges növények használatával ér el. Ajkait legtöbbször tisztán hagyja, ám ritkán enyhe vörös ajakfestést használ.

Öltözet
Bő ruhákat ölt magára a hidegebb évszakokban, ekkori viselete pedig egy hosszú, lila, többrétegű szoknyából, magasszárú, barna bőrcsizmából, fekete harisnyából áll az alsó részen. Felül, ugyancsak lila, ujjatlan, poncsószerű , fekete mintákkal hímzett ruha fedi teljes felsőtestét. Alatta sötét blúzt hord, mi alatt található állig nyakát takaró, fekete topja, melyek ujjvége Oriel középső- és gyűrűs ujjai közt akaszkodik meg.
Melegebb időszakokban a poncsót és a blúzt egy lenge, lila bársonydarab váltja fel.

Személyiség
Oriel egy egyedül nevelkedett fiatal férfi, aki csupán a művészetnek él, ezért türelmes és magányos is. Művészetét, egyben érzelmeit zenén, dalokon, olykor egyszerű verseken keresztül igyekszik átadni környezetének. Az élet gyönyöreit keresi fáradhatatlanul; mindent, mi szemnek és fülnek ékeskedhet, s célja lenyűgözőbbnél lenyűgözőbbet látni és hallani a világból, majd megosztani ezeket az emberekkel.
Férfiként tekint magára, ám jól tudja, milyen megtévesztő a külseje, viselkedése és egész lénye a társadalmi normák szemében. Sosem tagadja le nemét, nem is hazudik róla, ám nem említi, ha nem is kérdik. Szeret meglepetéseket okozni azonban és nagyritkán eleinte füllent magáról a vicc kedvéért.
Közeli kapcsolata van az orill nevű, lila virágú növennyel, melyről saját magát nevezte el tizenéves korában, addigi névtelenségének véget vetve.
Egyedi világszemlélete van, amit enyhe autizmusának köszönhet.

Rövid háttértörténet
Oriel nem tudja, hol született, s azt sem, kik a szülei, nevelői. Amióta az eszét tudta, a világot járta. Utcai zenével kereste a pénzét, fiatalsága pedig vonzotta a jószívű zenekedvelőket. Tizenegyévesen mentorra talált, aki tanította és pénzelte, ám az idős nő hamarosan elhunyt, vagyonának egy részét pedig az akkor már Oriel névre hallgató fiúra hagyta.
Tizenöt évesen saját társaságot alapított pár művésztársával, akikkel mai napig jó kapcsolatot tart, ám ritkán utaznak együtt, ellenben gyakran leveleznek.
Oriel már szinte teljes Dél-Nadiyát bejárta, leggyakoribb állomása pedig Vízlak. Újonnan kész elindulni északnak is, hogy minél többet lásson a világból.A hozzászólást Oriel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Júl. 03, 2019 1:23 am-kor.

2Oriel          Empty Re: Oriel Kedd Jún. 25, 2019 12:41 pm

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő

Karakter elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.