Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Kirys Duvessa

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kirys Duvessa Empty Kirys Duvessa Pént. Ápr. 12, 2019 1:23 am

Kirys Duvessa

Kirys DuvessaNév: Kirys Duvessa

Nem: Nő 

Kor: 20

Születés dátuma: 1080. December 3.  

Frakció: Kalandorcéh

Foglalkozás, munka: Hivatalosan kalandor (farkasvadász rangú), de igazából bérgyilkos/tolvaj.

Kinézet: Átlagos (167 cm) magasságú, apja kemény képzésének köszönhetően atletikus, vastag combjai vannak. Mellei közepes méretűek, de formásak. Háta kellően izmos, melyet a sok függésnek és mászásnak köszönhet. Ez ugyanúgy karjain is meglátszik, de senki sem mondaná rá, hogy építőmunkás. Arca kellemes látvány, de több seb is van rajta. Kicsi, keskeny, rejtélyes sárga szemei vannak, alattuk egy nagyobb vágás nyomával, mely orráig tart. Ajka megfelelően dús, de nem széles. Fehér ajakfestéket szokott rá kenni, hogy az apróbb sérüléseket elrejtse. Arca főképp ovális alakú, de nincs semmilyen rusnya elváltozása. Nem túl nagy homloka, álla pedig tökéletesen illeszkedik hozzá, nem lopja el a reflektorfényt. Egyenes, fekete haja mindig közepes hosszúságú, általában két oldalra fésült, éppen álláig érő. Azért vágja ilyen méretre, mert apja csak ezt engedte meg neki, mert ha ettől hosszabb, akkor a lány életébe kerülhet. Sokszor tartja hajában hajtűt, melyet fegyvernek használ, de egyszerű módon rakja bele.

Öltözék: Egész testét takaró, általa készített ruhákat hord. Többréteges, könnyű mozgást engedő felső ás nadrág. Mindkét ruhadarab szénfekete szövetből varrott. A hosszúujjú felsőben sok rejtett zseb van, melyekbe fegyvereket és egyéb tárgyakat tárol. Nadrágja bő, bokájánál szűk. Lábbelije koptatónádas, nyitott, így vastag, általa vadászott állatok bundájából készült, szintén fekete zoknit hord. Arcát kendővel takarja, melyen fehérrel festett üvöltő farkasszáj van. Ha este tolvaj- vagy bérgyilkos munkát végez, akkor egy másik kendőt a fejére köt, csak szemnyílást, s pár kósza hajtincset hagyva a levegőn. Ha nagyon hideg van, kabátokat is fel szokott venni, vagy a maszk fölé egy nagyon hosszú fekete sálat.

Háttértörténet: Erdőben rejtett tolvajlétesítményben született délen. Édesanyja a szülés után meghalt, így egyedül apja, s később nevelőanyja mellett nőtt fel. Apja a létesítmény főnöke volt, így nagy elvárásai voltak. Keményen edzette lányát, mindenképp a kemény szeretet módszerét választotta. Megtanította saját harcművészetére, zárak feltörésére, jó tolvajmunkára, valamint gyilkolásra. Magával vitte több munkájára, így igazi tapasztalatot szerzett. Szegény nem akart ölni, így jól elverte apja. Az esetből tanulva eldobta saját érzéseit, s engedelmeskedett neki. Miután nagyon képzetté vált, eldöntötte, hogy apja iránt érzett utálatát  egyenesen pengéjébe irányítja. Megölte édesapját, majd az egész létesítményt, miután meghallották a főnök életért küzdő sikolyát. A mészárlás után céltalanul bojongott, lopott magának ha szüksége volt rá, s élte vándor életét. Egyszer egy kalandorcsoporttal találkozott, s meggyőzték a lányt, hogy jöjjön velük ulgardba, és lesz munkája (mivel hajléktalanság szokásos történetét adta elő Duvessa). Ulgardba értek egy hét alatt, s elhatározta, hogy beépül ebbe a városba, ezt fogja biztonságos bázisának használni.

Fluxtest szint: 1

Fluxtest affinitás: Ismeretlen 

Ismert varázslatok: Nincs ismert varázslat

Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Dobófegyverek, tőrök, rejtett, apró szúró és vágófegyverek használója. Munkától függően íjat vagy lándzsát is használ, de ezekben csak alapvető képzése és csekély tapasztalata van. Apja által kifejlesztett, gyors semlegesítésre s gyilkosságra használatos harcművészetet használja, melyet az apa “Siletto”-nak nevezett. Mérgekhez is ért, mindig tart magánál pár apró üveggel.

Egyéb: Remekül hazudozik, szinte mesteri színész. Képes mindenféle érzést megjátszani, köztük a barátságot is. Kihasznál mindenkit akit tud, lehetőleg észrevétlenül. Ha bajba kerül, azonnal elhagyja a helyzetet, s a számára legkedvezőbb utat választja. Nem beszél magáról senkinek, ha muszáj, akkor pedig ugyanazt a történetet adja elő, mint eddig mindenkinek. Nincs egy igaz barátja sem, de fél, hogy ez egyszer megváltozik. Szeret inni, borkedvelő. Imádja az ökölharcokat, sokszor ő maga okozza (olykor elterelést keltve), például két férfit egymásra úszít, hogy a nézőket kirabolja. Sok időt tölt egyedül, vagy éppen a céh egyik sarkában ül. Képes másokkal csapatba állni, ha nagy pénz- vagy egyéb jutalom a tét.Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.