Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

(NPC) Faustina

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1(NPC) Faustina Empty (NPC) Faustina on Csüt. Ápr. 11, 2019 11:05 pm

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő


Név: Faustina

Korábbi neve: Longina Deuse

Nem: Nő 

Kor: 60 

Születés dátuma: 1040. március 1.  

Frakció: Templom

Foglalkozás, munka: Faustina, a Templom vezetője 

Kinézet: Viszonylag magas (175 cm), fitt nő. Hosszú, hófehér haja van, két oldalára fésülve; s nagy, kerek, fehér szemei. Arca kerek. Szemei fölött vékony szemöldök húzódik. Öregedésének jelei le vannak lassítva, de meglátszik idős kora. Hátán teljes angyalszárnya van, ez testének része. Karjai izmosak, kardforgatás miatt edzettek. Két szülése miatt gyengébb, mint fénykorában, de ezek velejáróját a minimumra rendukálta, így nem teljesen látható. A bal kisujja hiányzik, párbaj során elvesztette.

Öltözék: Mindennapos öltözéknek a templom által meghatározott faustina öltözéket hordja. Ennek van több változata, de mivel általában hideg van, az első változatát szokta hordani leggyakrabban. Sok ezüst díszítő elemmel kirakott réteges ruha, mely ceremóniális kinézetet biztosít. Szárnyai miatt külön kivágások vannak rajta, nyitva hagyva hátát. Ez a kivágás átmegy a mellkasába, tehát a ruhának nincsen vállrésze. Erre szokott még takaró elemeket venni, ha szükséges. Páncélzata a Valgrünökéhez hasonlít, de a szárnyai miatt külön kör alakú kivágások vannak a hátán. Díszesebb is, mint az általános páncélzat, valamint egyéb kristályokkal helyettesítik a páncélkesztyű fém szerkezetét.

Háttértörténet: Mint az összes szent affinitású gyermek, a templomban nevelkedett fel. Sosem volt problémás kölyök, igazából szerette a templom környezetét. Családjaként tekintett a valgrünákra, akik örömmel játszottak vele, s nevelték fel. Csendes gyerek volt, s ezzel a csendességgel is végezte a dolgát. Sokat tanult a Templom történetéről, s teljesen megszerette. A leírt csaták, melyben a szentek megvédték a királyságot, teljesen lenyűgözték. Hatalmas kíváncsisággal öntötte el magát az írásokban, valamint saját lelkében. Kitűnő mágus volt, melyet talán a világ iránti szeretetének köszönhet. Elvégezte az őrök képzését, majd nemsokkal az őrré válás után, 15 évesen valgrüna lett. Ez a szélsebes növekedés jellemezte életét, ami miatt néhányan “kiválasztottnak” nevezték, bár ezt nem szerette. Az elkövetkező 5 évében hatszor repült el a halál karmai közül, melyek nem meglepő hatékonysággal erősítették meg lelkét. A folyamatosan felugró nehéz helyzetek a valgrena útjára terelték. Kapitánysága viszont már csendes volt, s a néhai gyilkosságokon s lopásokon kívül sok problémája nem akadt. Valgrena pályájának végén viszont egy hatalmas küzdelme akadt, mely egy kristálybehemót képében jelent meg. A kalandorcéh és mágusok egyesületének együttes erejével győzték csak le, de ezt nem úszta meg sérülés nélkül senki. A kapitány bal mutató, középső ujjába, s jobb lábfejének felébe került. Habár erős gyógyítóvarázslatot használtak, ami már elhagyta a test eredetét, nem jöhet vissza. 
A kristálybehemóttal való küzdelem teljesen megváltoztatta. Megértette, hogy egyszer minden véget ér, beleértve az ő életét. A halálfélelem bár megijesztette, inkább előnyére fordította, s megerősítette magában saját feladatát. Ekkor alapított családot is, mert a félelem rákényszerítette. A hatalmas lelki változás kihatott a mágiaművészi képességeire, s egy nap lefolyása alatt palatina exodus lett. A Templom történetében először történt ilyesmi, s bár a rendszert sokk alá helyezte, de senki sem kételkedett benne, miután közelebbről megvizsgálták. Kötelező szünetét ezek után vette ki, néha megszakítva. Gyermekeit nevelte mindaddig, amíg vissza nem tudott térni. Szinte csak az abszolút minimumot várta meg, majd visszatért, gyermekeit a férjén hagyva. (Ez természetesen nem azt jelenti, hogy sose látja őket, de ritkább alkalom a sok munka miatt.)
Egy lépésre volt attól, hogy Faustina legyen, s bárkit kérdeztünk volna akkor, hogy vajon az lesz-e, csak egy választ kaptunk volna. “Még nem az?” Mindenki csak várta, de meglepően ez sokkal később történt meg, alighanem 15 évvel később. Tehát 35 évesen lett Faustina, miután az akkori vezető meghalt.

Fluxtest szint: 10

Fluxtest affinitás: Szent

Ismert varázslatok: Minden szent varázslatot ismer.

Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Immáron nem harcol, szinte minden létező fegyvert tud használni. Sajnos öreg kora miatt már nem olyan, mint régen, de bárkinek gondot okozna egy párbaj során. Főképp lándzsát használt, de különféle kardokat is forgatott magas szinten. Felhőtempó harcművészet nagymestere.

Egyéb: Szervezetével, azaz családjával szemben mérhetetlenül kedves, s szívéből szereti minden testvérét. Azonban nem tűri a szabályok ellen való fordulást, s ha feldühítik, képes vaskesztyűt húzni. Már öregnek számít, s ez meg is látszik viselkedésén, de a harci tapasztalatai miatt nem a tipikus öreg nő képét festi le. Elmélyült az élet filozófiájában, melyet halálfélelmének köszönhet. Nála jobban senki sem érti, hogy miről is szól valójában maga a létezés.Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.