Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

(NPC) Nevani-Delmon Lilla

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1(NPC) Nevani-Delmon Lilla Empty (NPC) Nevani-Delmon Lilla on Csüt. Ápr. 11, 2019 8:48 pm

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő


Név: Nevani-Delmon Lilla 

Nem: Nő 

Kor: 27 

Születés dátuma: 1073. Március 12.  

Frakció: Templom

Foglalkozás, munka: Valgrüna

Kinézet: Átlagosnál kicsit magasabb (172 cm), hosszú, hullámos szőke hajú, homlokát takaró fufruval. Atletikus karakter, s vastag combjai vannak, de mellei kicsik. Íjászat miatt erős karjai vannak, de nem tűnnke izmosnak. Háta kicsi, s vállai sem szélesek. Mélyen ülő, állandóan flörtölő lila szemei vannak. Átlagos, kellemes orr, s dús ajkakkal áldotta meg az élet. Testtartása, sok valgrünhöz hasonlóan túlzottan nőies, kitolja fenekét.      

Öltözék: A templom által biztosított öltözéket és páncélzatot hordja. Fehér, közepes hosszúságú szoknya, mely a templom emblémájával van díszítve, lapostalpú babarózsaszín cipő, fehér blúz, s efölött a valgrün kabát, melynek hátán a Templom emblémája van. Általában a szoknya alá vesz fel nadrágot, mely szintén egységére tervezett. Kedvére hordhat sapkát is, avagy sálat, melyből szintén templomdíszes változatok vannak.
Páncélzata a valgrünök által hordott készlet. Habár mindegyik az adott személyre van méretezve, legtöbb darabja állítható. Mellrésszel kialakított, a női formát sugalló mellvért, mely egész felsőtestét védi, a jobb mellen a Templom logójának kis méretű angyala áll. Ez alatt egy védőszoknya van, mely a lábainak nagy részét védi, így nincs szüksége comblemezre, csak lábszárán van egy lemez. Cipője hangosan kattog a földön, mivel lemezekből s láncokból áll, belül kényelmes bőr borítással. A páncélzata hideg időkben annyit változik, hogy esetleg több réteget vesz fel alá, de többnyire nem szükséges.

Háttértörténet: Két nemes házasságának eredményeként született Longardban (ezért van két családneve). Kiskorában a Templomba került, miután megismerték, hogy szent affinitása van. Itt igazi bajkeverőként nőtt fel, így a testvéreivel nehéz volt kapcsolatot kialakítania, de volt pár nővére, akikre mindig számított. Nehezen alkalmazkodott a templomi szabályokhoz, de ahogyan felnőtt, úgy egyre jobban hozzászokott, majd mire az Őrség kiképzésében volt, már teljesen élte a szent művészek életét. Többször sérült meg életében, s kétszer került életveszélyes helyzetbe. 30 letartóztatása volt őrként, s egyszer egy gyilkos célpontjává vált, ki majdnem sikeresen megölte, de nővére, Justicia megmentette (jelenlegi Palatina). A Valgrünbe lépése után egy hasonló helyzetbe keveredett, de ekkorra harci tapasztalata már elegendő volt, hogy egymaga elintézze a problémát. Lilla az egyike a három valgrünának, kik embert öltek. A gyilkosság minden esetben megmagyarázható, szinte elvárt következménye volt az eseményeknek, de Lillát ez a mai napig zavarja. Ezt nővérei tudják, s a kemény helyzetekben segítettek neki. Emiatt jó kapcsolatot alakított ki mindenkivel, Justiciával pedig több, hosszú beszélgetés után szerelembe esett. A szerelmét mai napig nem árulta el neki, s ez kissé megterheli őt, ha együtt vannak.

Fluxtest szint: 5

Fluxtest affinitás: Szent

Ismert varázslatok: 4. szintig minden szent varázslatot, 5. szintből pedig Rafael énekét ismeri.

Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Az őrség s valgrünképzés által legtöbb fegyvernemet ismeri profi szinten, felhőtempó harcművészet mestere, főképp íjászként ismerik.

Egyéb: Aggodalmas típus, olykor üresfejű. Saját feje után megy, s mások mondandóját nem mindig képes megérteni, avagy végighallgatni. Az idősek tiszteletének híve, de emiatt szereti azt gondolni, hogy húgainál okosabb, így akaratlanul is a földbe göngyöli őket. Ez a törődésének sajátos módja. A szent művészek életét kedveli, de nehéz elfogadnia, hogy ez az egyetlen életútja. Nem akarja feladni jelenlegi családját, de ugyanakkor több szabadságra vágyik. Néha meglepődik testvérein, főleg Vanessán, hogy vakon, kifejezhetetlen mértékben imádja jelenlegi életét, s arra rá sem kérdez. Ezzel egyedül érzi magát, s nem is mer róla beszélni, csak Justiciával. Érdekli őt a köznép, s a kalandorok kifejezetten érdeklik őt, így szinte minden szabadidejét a kalandorcéh főépületében tölti. Jóbarátja lett a céh pár munkása, köztük a recepciós, a takarító, s még  a vezetőség egyik tagjával is jó kapcsolata van. Vanessa valgrena alatt dolgozik, ki fiatalabb nála, s ez konfliktust kelt Lillában, annak ellenére, hogy ő maga nem akar magasabb szintre kerülni a velejáró felelősségek miatt.Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.