Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Nebulus Vanessa

2 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Nebulus Vanessa Empty Nebulus Vanessa Kedd Ápr. 09, 2019 3:53 am

Nebulus Vanessa

Nebulus Vanessa

Név: Nebulus Vanessa, a Fehér Sárkány


Nem: Nő


Kor: 24


Születés dátuma: 1076. Január 1.


Frakció: Templom


Foglalkozás, munka: Valgrena (Valgrün kapitány)


Kinézet: Átlagos magasságú nő (kb 168 cm), hosszú, szőke hajjal, melyet gyakran befonnak neki. Mellei főképp átlagosak, viszont csípője szélesebb a Templom többi tagjától, emiatt feneke is nagyobb. Kiképzése miatt kellően izmos, de ez nem vesz el női kinézetéből, tehát az izmok annyira nem észrevehetőek. Ami legjobban kitűnik, az az arca. Ragyogóan komoly, elragadóan mosolygó, igazán szenvedő, rendkívülien kifejező. Arca kerekded, szép formájú, s nincsenek harci sebei, s nagy, smaragdzöld szemei épek. Tekintete elvarázsoló tud lenni, dús szempilláinak s szemszínének köszönhetően. Homloka se nem nagy, se nem kicsi, s szemöldökei sem túlzottan vékonyak avagy vastagak. Testtartása túlzottan nőies, kitolja fenekét s mellkasát, bár ez gyakori a valgrün egységben (a párkapcsolatok kialakításának nehézsége miatt).


Öltözék: Valgrenáknak készített templomi öltözéket valamint páncélzatot hordja. Ez a két öltözék két szettből áll, egy nyári, s egy általános szettből. A mindennapi nyári öltözéke egy fehér, tollakkal s ezüstből készült templomdíszekkel ékesített közepes méretű szoknya, lapostalpú fehérbőr cipő, valamint egy enyhe rózsaszín árnyalatú blúz, Efölött hordja a felsőjét, mely egy vastagabb ruhadarab, rózsaszín és fehér színekkel. Hátulján a Templom logója található nagy méretben. (A Templom szimbóluma egy angyal, ki kardját a földbe szegezve, tárt szárnyakkal áll. Ezt körbeveszi a templom egy imájának rövid szövege.) Az általános ruházata annyiban különbözik, hogy szoknya alá egy nadrágot is vesz fel, valamint a vékony felsőt egy bundás kabátra cseréli, hasonló színekben, s ugyanakkora logóval. Kedvére hordhat sapkát is, avagy sálat, melyből szintén templomdíszes változatok vannak.
Páncélzata névre szóló, valamint fél szárnyára alakított. A fehér sárkány képét felhasználva hozták létre. Fejére bőrdarabot húz, melyre ráveszi felnyitható, tollakkal s sárkány szimbólumával ékesített sisakját, mely egész fejét s arcát védi. Felső testét elsőképp egy szimpla hosszú ujjú ruhadarab, majd bőrrel erősített különböző páncéldarabok védik. Az egész a fél szárny miatt minden úgy van kialakítva, hogy hiányzik a bal váll- és hátrész, biztosítva a könnyű felöltözést. Bal karja hiányosan védett, láncok futnak körbe rajta, melyek mágiakristályokból készültek. Jobb karja teljesen védett, s a fehér sárkány képe húzódik végig rajta. Páncélkesztyűje a sárkány fejének alakját veszi fel. Testpáncélja jól véd. Mellrésze ki van alakítva, így eltéveszthetetlenül női figura (bár ez minden valgrün tagra igaz), s ez a tiszta fémpáncél fémfüggönybe nyúl át, mely szoknyaként védi őket. Ez a szoknya sok száz, külön fémlemezből áll, mögötte láncfüggönnyel. Lábuk gyengén védett, mivel nagy részét takarja a szoknya. Cipőjük hangosan kattog a földön, mivel lemezekből s láncokból áll, belül kényelmes bőr borítással. A páncélzatuk hideg időkben annyit változik, hogy esetleg több réteget vesznek fel alá, de többnyire nem szükséges.


Háttértörténet: Egy apró faluban, Scarnában született, délre a fővárostól. Születése után fénykövet adtak a kezébe, majd rájöttek, hogy szent affinitású. A családnak hatalmas örömet okozott, mivel nevet hozott a falunak, s családjuk támogatást kapott a Templomtól. Három éves korában a Templomba vitte családja, s búcsút intettek lányuknak. A Templomban nevelkedve rálelt igaz családjára. Sohasem volt igazán bajkeverő, mivel úgy érezte, hogy megtalálta igaz helyét. Beleszeretett a valgrünákba, palatinákba, még a faustinával is játszott, kire anyjaként nézett fel. Szent affinitásával sokat törődött, s követte a Templom tanításait. 12 éves korában csatlakozott az Őrséghez, ahol megkezdte az útját a ranglétra teteje felé. Kard használatában kiváló volt, s mágiáját is rohamos ütemben fejlesztette. Annyira szerette a Templomot s az ő társait, hogy ez lelkére is kihatott. Az Őrség kiképzése alatt számos barátra, ugyanakkor riválisra is tett szert. Néhány ex kalandor személyes küldetésének vallotta, hogy legyőzzék egy kardpárbajban. Nővéreivel igazi kapcsolatokat alakított ki, elválaszthatatlanok lettek. Egymást segítették a kiképzés ideje alatt, s a szabályzatok tanulását is együtt végezték. A kiképzés végeztével őrnek állt, nővéreivel s hugaival együtt. Kimagasló teljesítményt nyújtott, rekordja 120 letartóztatás, mint őr, majd plusz 50, mint őrkapitány. 17 évesen érte el lelke a próbák varázslatát, isten lándzsájának igéjét. Mikor megérezte, hogy itt az idő, a palatinákhoz fordult, kik megnyitották előtte a mély tudás könyvtárát, s megtanították neki az igét. A tesztet a templom minden családtagja látta. Ujjongások közepedte üdvözölték az új valgrünát. Vanessa annyira boldog volt, hogy nővérei s hugai láttán sírta el magát. A százemberes vigasztalást egy ünnepség követte, s ezek után megkezdte szolgálatát, mint valgrüna.
Az újdonsült valgrüna teljes szívéből védte az őt szerető népet. Tíz gyilkosságot állított meg, 20 embert fogott el, s egy természeti katasztrófának a megállításában is részt vett. Szolgálata során egyre inkább úgy nézett ki, mint egy anyai figura. Érett volt, mivel igazán megértette, hogy mi az ő létezésének célja. Szemei egyre jobban sírtak, de ugyanakkor fényesebben ragyogtak. Egyre közelebb érezte magát családjához, húgaihoz, nővéreihez, saját népéhez. Egyetlen éjszaka, mikor 24 éves lett, álmában egy fehér sárkány jelent meg, ki megfogta lelkét, s repülni vitte a sziget fölé. Elbeszélgettek egymással, s a sárkány megmutatta neki ezer éves elméjét. Álmából sírva kelt fel, s immáron fél szárnyával takarta arcát. Mindenkit meglepett új kinézetével, de ugyanakkor minden testvére tudta, hogy ez meg fog történni. Átadva álmát, s testét megmutatva előkészültek a hatalmas ceremóniára, mely a valgrena szentelés volt. Az ország népei mutatkoztak a fővárosban, s mindenki eljött, hogy saját szemükkel lássák a szentelést. Az legfiatalabb valgrena szentelése megtörtént, s Nebulus Vanessa, a Fehér Sárkány megszületett.


Fluxtest szint: 6


Fluxtest affinitás: Szent


Ismert varázslatok: Hatos szintig minden varázslatot ismer.


Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Saját nevére készített kétkezes kardot használ, de hordoz magával hajlított pengéjű egykezes kardot is. Kétkezes kardján a sárkány szimbóluma, s a templom írása helyezkedik el.


Egyéb: Vanessa egy igazán anyás, szerető alak, ki szeret az életről filozofálni. Teljes szívéből szereti testvéreit, s mindent megtesz a nép jólétének érdekében. Az általa elfogott bűnösök gyakran kapnak tőle egy hosszadalmas beszédet, mely sokszor megváltoztatja az emberek életét. A célja sohasem az, hogy gyilkoljon, vagy rosszat tegyen. Vanessa erős, a szent mágiaművészet egyik magas szintű használója, ki teljesen megéli saját sorsát, ugyanakkor megéli életének emberi oldalát is. Egy méltó férfi társat keres magának, mivel álma, hogy anya lehessen. Minden testvérével úgy viselkedik, mintha anyjuk lenne, kivéve a nála idősebb nővéreivel, bár néha velük is megesik. Túljátsza női oldalát, mely testtartásán is látszik. Nem haragtartó, inkább szerető alak. Képes magába is fordulni olykor, ha nehézségbe ütközik, vagy ha nem sikerül egy párkapcsolata. Szeret párbajozni is, melyet gyakran tesz az őrökkel vagy testvéreivel. Szereti a ceremóniákat is megtartani, hetente egy reggeli ceremóniát ő szokott elvállalni, mégpedig szombaton. Utálja, ha messze kerül családjától, s más vallások hívőit egyenesen gyűlöli, mert szerinte ez Nadyun elleni támadás.

2Nebulus Vanessa Empty Re: Nebulus Vanessa Kedd Jún. 25, 2019 3:52 am

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő

Karakter elfogadva.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.