Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

(NPC) Helvenna Natalia Királynő

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1(NPC) Helvenna Natalia Királynő Empty (NPC) Helvenna Natalia Királynő on Kedd Márc. 19, 2019 9:13 pm

Nadyun

Nadyun
Fejlesztő
Fejlesztő
Név: Helvenna Natalia

Nem: Nő

Kor: 36

Születés dátuma: 1064. június 6. 

Frakció: Királyi Palota

Foglalkozás, munka: Királynő

Kinézet: Rövid, aranyszőke kleopátra hajú, vérvörös szemű közepes magasságú hölgy. Karcsú alkata van, melyhez királynőként ragaszkodik. Felsőteste kicsi, így mellei is viszonylag kicsik, de combjai és feneke nagyok, formásak s izmosak, ami a Helvenna klán harcművészetének köszönhető. Arca bájosan kerek, álla viszonylag jól definiált. Nyaka karcsú, s gyengéd felső testbe vezet át. Karjai nem izmosak, de vékonyak sem. Mivel vörösek a szemei, csak az igazán elhatározott emberek tudnak félelem nélkül belenézni. A hajával szép kontrasztot nyújt, de ritkasága miatt inkább Natalia is a félelmet keltő aspektusára fókuszált. Emiatt intimidáló nézése van. Korának ellenére bőre főképp sima és egészséges, gyógyító mágiáknak és állandó gyógynövények használatának köszönhetően. Így fiatalabbnak néz ki. A hátán a klán címere van tetoválva nagy méretben, világoskék színnel.   

Öltözék: Különböző öltözékei vannak. A mindennapos viselete a zord télhez igazodik. Egy bő, meleg, fekete nadrágot hord, lábainak mozgását nem korlátozva. Felül egy hosszú ujjú, díszes bélelt felsőt visel. Erre még egy selyemből készült, feketére festett kabátot húz, melynek két vállán keresztül egy aranyszínű bunda húzódik. Az öltözéke meleg, de nem korlátozza a szabad mozgásban. Fekete és arany színei vannka, mely kitűnik a tömegből, jelezve a királynői rangot. Koronát is szokott viselni, de ezt csak hivatalos ügyek intézésekor, vagy ha vendége érkezik. A formális öltözéke egy díszes fekete és arany dressz, mely legjobban a mi esküvői ruháinkhoz hasonlít. Provokálóan grandiózus, csillogó, amit szándékosan kelt.

Háttértörténet: Natalia a Helvenna klánba született, a vizek házába. Mivel nemesi családban nőtt fel, a pénzzel sohasem akadtak gondjai, de szigorú szülei sok elvárással néztek reá. A házuk harcművészetét tökéletesítenie kellett, emellett villám affinitását nézve egy másik klán segítségét is szükségbe vették. Mindenhol tökéletességet vártak el tőle, ami később az életében állandó szorongást okozott. Ennek ellenére hátán hordta a sok kérést és lehetetlen feladatot, majd végül felül kerekedett rajtuk. Igazi nőnek nevelték, de ugyanakkor erősnek, hogy saját lábán tudjon állni. A nemesek etikáját is tökéletesen eltanulta nővérétől s anyjától. A sok elvégzendő feladat miatt szorongott, ezt pedig másokon adta ki, fizikai formában. Aggresszív volt, mikor nyakig volt az aggodalomban, így sikerült elveszítenie pár férjjelöltet, miután majdnem kettétörte néhányuknak a hátát egy erősebb rúgással. Mikor 16 éves lett, egy megbízható férfival találkozott. Szerencséjére sok fizikai munkát végzett, ennek köszönhetően a háta több rúgást bírt, mint az előzők. Hirtelen döntést hozva elhatározta, hogy elveszi férjének, s ezt a másik fél sem ellenezte. Nemesi szokásoknál fogva mesékbe illő esküvőt szerveztek, tele minden jóval, ameddig a szem ellát. Esküvőjükön szokás szerint véresküt fogadtak, hogy útjaik sose váljanak el. A sikeres esküvő után két évvel lányuk született. A lányt Gabriellának nevezték el. Nem sokkal születése után megnézték affinitását a fénykővel, s kiderült hogy szent affinitású gyermeket hozott a világra. Ez hatalmas örömöt hozott számukra, mert úgy tartják, hogy ha szent gyermeket szül, nagy sikere lesz a jövőben. Ez a nagy siker igen meg is valósult, mikor királynőjelölté vált, s megnyerte a választást. A gyermeke a templomba kezei alá kerültek, de minden nap hazajár a palotába, mivel mégis csak a királynő lányáról beszélünk. Jelenleg egy csodás életet él családjával a királyi palotában.

Fluxtest szint: 6

Fluxtest affinitás: Villám

Ismert varázslatok: Hatos szintig minden varázslatot ismer.

Harci mesterségek (fegyverek, harcművészetek): Dobófegyverek mestere, valamint a Helvenna stílus példamutató harcművésze. A királyságban ő rendelkezik a legerősebb rúgással.

Egyéb: Enyhén aggresszív, de kellemes személyiség. A vörös szemei félelmet tudnak kelteni az emberekben, s erre sokszor szándékosan rájátszik. Szeret viccelődni az emberekkel, s lenyugtatja, ha valakit jól meg tud rúgni. Lányát a végtelenségig szereti, azt viszont, hogy szent affinitása van, kezdeti örömének ellenére bánja, mert így kevesebbet van vele. Férjének hülye mosolya tudja csak megnyugtatni, ha lánya nincs vele, de ez sokszor egy törött orrban végződik, főleg ha bugyuta viccek is társulnak a bolondos mosoly mellé. Királynőként is az a legfontosabb értéke, hogy a jó anya képét tartsa fennt, csak ezt kivetíti a népére. Sokan számítanak rá, s nagyon reméli, hogy megfelel a népének elvárásainak. Mágiaművészként is próbál tökéletességet nyújtani, ebben Arkhan mester segíti. Mesterét úgy tiszteli, mint saját apját, s néha meg is látogatja.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.