Nadyun Csodája
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

You are not connected. Please login or register

Világtérkép

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Világtérkép Empty Világtérkép Kedd Feb. 12, 2019 12:49 am

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor

A térkép

A játék teréül szolgáló sziget és környezete egy képen megtalálható. A megnevezett területek szövegére kattintva elérheted magát a helyszínnek készített fórumbejegyzést. Helyszíni játékba becsatlakozni, akár csak szólóban vándorolgatni is a legutolsó hozzászólásra való válaszolással tudsz. Mindig a legfrissebb hozzászólás olvasható legfelül.

Minden helyszínről egyedi leírást is találsz külön bejegyzésben, mely ugyanúgy a térképen látható nevekre kattintva érhetők el.    Ulgard Totomgawa Ceyra Zarándokvára Halásztorony Oniryx Longard Sepaise Magánytanya Tűzbástya Villám ormok Máguskolostor Vízlak Khortuaq A Vér Temploma Az Aréna

További információk:


1. A dél-keleti partokon idegen és Nadiya királyságával ellenségeskedő hatalmak kezdtek terjeszkedésbe. Bár a játék alapelve, hogy bármilyen frakció tagja lehetsz, elegendő játékos hiányában a helyszínt, s ily módon magát a frakciót is, elérhetetlenné tesszük a játék korai szakaszára.

2. A fentiekben leírt ok miatt kéretik a játék elején egy helyen játszani. Nem teljesen kötelező, mivel már a helyszínek legjavát megalkottuk és elérhetővé és tettük, s ezt nem is szándékozzuk megváltoztatni. Szabad a játék a megadott helyszíneken belül, ám lényegét veszíti az FRPG, ha az a kevés játékos is szétszóródik, elkerülve a játékos-játékos interakciót. Ha van egy barátod, akivel külön elkezdenétek játszani, nyugodtan foglaljatok el egy helyszínt, ám ha teljesen egyedül játszol, erősen ajánlatos olyan helyszínre írni és becsatlakozni, ahol már játékosok is találhatóak.

3. A térkép nem teljes, ez alatt pedig nem csak a dél-keleti hódítók térségét értem. Sok az üres hely, melyet kidekoráltunk a térképen, de - még - nem kaptak nevet, így saját bejegyzést sem, hogy különálló helyszínek lehessenek. Az üres helyek játékosi projektek által, akár túlzsúfoltság okán, akár klánok számára is, de bővíthető. Hasonló események kapcsán hirdetéseket és projekteket fogunk kiírni, ha eljön rá az idő.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.