You are not connected. Please login or register

Leírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Leírás      Empty Leírás on Hétf. Feb. 25, 2019 7:27 pm

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Zarándokvára

A településről:
A kontinens egyik sarkában, Észak-Nyugaton helyezkedik el, távol a partvonaltól. Nevéből nem nehéz kitalálni, ez egy erődítménnyel rendelkező nagyváros, mely híres nagy forgalmáról, azon belül is a zarándokokról. Sokan megtérnek itt nap mint nap, akik Ulgardból vagy afelől érkeznek, csak hogy tiszteletüket tehessék a királyság legnagyobb szoborlánca előtt, melyet az istennek, Nadyunnek és összes ismert angyalának emeltek. Ezeknek a szobroknak a templom ad helyet, mely Ulgard után a legnagyobb Nadiya földjein, sőt, a város alighanem egy ötödét elfoglalja területe a díszítésekkel és a nagy térrel együtt.
Utcái többnyire egyenes vonalúak és szélesek, helyet adva azok számára is, akik járművel szándékoznak eljutni a kapuktól a templomig. A főutca kikerüli a főteret, ám ennek egyetlen oka maga a tény, hogy sokan zarándoklat okán érkeznek. A főteret egy elágazáson haladva lehet elérni, ahol a városháza található, természetesen, no meg üzletek megszámlálhatatlan sora, a kisebb piaccal együtt. Műhelyek találhatók a kapuktól nem messze, ám a város többi része nagyrészt csendes, mivel a település nem kézmunkás mivoltáról ismert.
Épületei díszesek és fényűzők, modern tetőkkel és sötét fenyővel beépített vályogfalakkal. Üvegablakok is találhatók már itt, akárcsak Ulgarban, ezzel csatlakozva a három legfejlettebb infrastruktúrájú városok sorába, Ulgard és Oniryx mellé.

Környezete:
Hófödte vidék terül el Zarándokvára körül, mindent fehérbe öltöztetve. Itt, a hegyeken túl, a nyár is hűvös, ezért a mezőgazdaságon nincs hangsúly. Egy őrtorony található a part felé haladva, látótérben, ez vizsgálja a környéket, s ad jelzőfényt azoknak az eltévedt hajóknak, akik az északi, ködös vizeken nem találnak partot. Ezen oknál fogva a torony tetején minden nap és éjjel boglya ég, mely folyamatos őrizet alatt áll.
A várost, mint mindent Nadiya királyságában, hóval fedett fenyőerdő övez.

Hősök csarnoka:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, s hírnévre tettek szert.

Kitaszítottak:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, ám hírhedt tetteik miatt soha nem látják őket szívesen.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.