You are not connected. Please login or register

Leírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Leírás      Empty Leírás on Hétf. Feb. 25, 2019 7:02 pm

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Longard


A településről:
Longard egy méretesebb község. Észak-nyugati részén a város található, ellenkező irányban pedig a tanyák, velük együtt a földek. Egykor még külön települések voltak, így a helyiek közül még sokan hívják Gretta Farmjának a keleti részt. Gretta már évtizedek óta nem él, ám fiai és lányai mai napig a tanyákon tevékenykednek, így a Longarddal való összeolvadás után nevük csak szélesebb körben vált ismertté.
A város jóval az egyesülés előtt jelentős szerepet játszott Nadiya életében. Gyakori zarándokhely az emberek számára, nem meglepő hát, ha apróbb szobrokat és szentélyeket talál az ember szétszórva a környéken. Sok ismeretlen arc tér meg itt minden hónapban, maradásuk azonban ritkás, ugyanis legfőképp valóban csak az imént említett helyek miatt érkeznek.
Azon kívül azonban, hogy nagy a forgalom, Longard a királyság legnagyobb termelői helyszíne. Hatalmas százalékát teszi ki az évi termelési statisztikáknak Gretta Farmja önmagában. Megszámlálhatatlan holdnyi föld terül el minden irányba, amerre csak a szem ellát, búzát, zabot, cukorrépát, kölest és burgonyát tartalmazva legfőképpen, így versenyezve Magánytanya készleteivel.
Longard városképe egyszerű, épületei alacsonyak, laposak, de szélesek. Az egyetlen kiemelkedő épület a fogadó és a városháza, melyek több szintesek. Ezeken kívül csak pár elvétett emeletes épület található pénzesebb emberek kezében, ám leggyakrabban a tágasabb és alacsonyabb házak jellemzőek. A főtér igen kicsi és jelentéktelen, tekintve, hogy a közélet leginkább a piacon található, Longard és Gretta Farmja között. Ez alighanem fél négyzetkilométer területet foglal magába. Az élelmiszer-kereskedés Longard egyik legkiemelkedőbb aspektusa.


Környezete:
A városon kívül, Nyugatra található egy őrtorony. Nem a város részeként épült meg, csupán közelebb került idővel, ahogy Longard bővült. Bár több tíz kilométerre fekszik, a toronyból jól megvizsgálhatók az utak, továbbá ez a torony szolgál határjelzőként a barbár törzseknek, akik a kontinens dél-nyugati nyúlványán laknak.
Longardot minden irányból fenyves fogja közre levegősen és ritkásan. Egy tó található az első fák után délre, mely természetes vízforrásként szolgál a lakosoknak a kutakon kívül.


Hősök csarnoka:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, s hírnévre tettek szert.

Kitaszítottak:
Olyan játékosok nevei, kik e térségből származnak, ám hírhedt tetteik miatt soha nem látják őket szívesen.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.