You are not connected. Please login or register

Leírás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Leírás      Empty Leírás on Szomb. Feb. 23, 2019 8:07 pm

Arkhan Iyusu

Arkhan Iyusu
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Máguskolostor

A településről:
Két épületből álló helység az, ahol a magukat elszigetelő szerzetesek otthona található. Egy faragott sziklatéglákból épített kolostor és egy szélmalom található csak a láthatáron, melyet emberi kezek alkottak. Ezeken kívül fákat lehet felfedezni a távolban, de a szerzetesrend falainak közelségében is.
Kétmaroknyi mágiaművésznek készülő szerzetes mondhatja magáénak ezt a kis közösséget. Mindennapos munkájukból élnek a szirten, a föld terméseit fogyasztva. Néhanapján elhagyják otthonukat, hogy szükséges termékeket szerezzenek be, ám jellemző erre a közösségre, hogy évtizedek óta tartózkodnak itt mindannyian. Olyan elhatározott emberek, férfiak és nők egyaránt, akik nem engedhetik meg maguknak a fizetett oktatást, de mindennapos munka és tanulás útján szert tehetnek a mágiaművészetek tudására. Saját tanulmányaik, noha nem olyan gazdagok, mint a Mágiaművészeti Egyesületnek Ulgardban, több generáció ösztönzött szerzetesdiákjait szolgálta sikeresen. Meglehet, hogy több időt igényel így tanulásuk, hogy ugyanarra a szintre eljussanak, de sikerük tagadhatatlan a múltra tekintve. Nadiya királysága maga is elismerte a kolostor munkásságát, ám nem hirdeti létezését, mivel korábban is vonzottak már munkakerülő embereket. Hiába, a kolostor környékén ellenőrzött és szigorú munka zajlik, a falakon belül pedig mindennapos meditációt és közös tanulást folytatnak.

Környezete:
Máguskolostor egy hatalmas szirtre épült, így tulajdonképpen egy zsákutca. Az egyetlen út, mely csupán lábak által kitaposott füves ösvény, Dél-Nyugatra vezet a kolostortól, be az erdőbe. Ténylegesen csak az tudna tájékozódni itt, aki pontosan tudja a kolostor helyét, vagy már eleve tagja annak, így ismeri a környéket. A szerzetesek közösségét és állataikat leszámítva a környék kietlen és üres, fák is ritkásan találhatóak a szirten.

Hősök csarnoka:
Olyan játékosok nevei, kik ezen a helyen tanulták művészetüket, s hírnévre tettek szert.

Kitaszítottak:
Olyan játékosok nevei, kik ezen a helyen tanulták művészetüket, ám hírhedt tetteik miatt soha nem látják őket szívesen.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.